06 velj. Wings For Life World Run – UNIRI TEAM – prijave 2019

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci – SZSUR poziva sve zainteresirane da se i ove godine priključe humanitarnoj utrci “Wings For Life World Run 2019.” koji će se održati 5. svibnja u Zadru.

Za sve one koji ne znaju, u 13 sati po hrvatskom vremenu globalna utrka Wings for Life World Run započinje na nekoliko desetaka lokacija diljem svijeta. S obzirom da je karakteristika ove utrke ta da nema ciljne linije uspijeva ju završiti baš svatko. Ciljna linija zapravo je presretačko vozilo koje starta 30 minuta nakon trkača te se kreće određenom brzinom prema njima. U onom trenutku kada prestigne pojedinog trkača, za njega je utrka završena, a posljednji trkač i trkačica na svijetu koji ostanu trčati globalni su pobjednici Wings for Life World Run utrke.

Koraci za prijavu:

  1. Kreiraj svoj trkači profil na https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/hr/zadar/
  2. Ispuni prijavnicu te slijedi korake pri plaćanju
  3. Potvrdu o plaćanju zadrži, trebat će ti kasnije!
  4. Učlani se u tim „SVEUČILIŠTE U RIJECI – RUNNING TEAM“

Kako bi rezervirali svoje mjesto u autobusu nužno je:

Besplatni prijevoz do Zadra osiguran je za prvih 100 prijavljenih. Kad će se popuniti mjesta obavijestiti ćemo vas putem mrežnih stranica, stoga pratite objave. U slučaju da ipak ne možete ići, a prijavili ste se, molimo Vas da nas obavijestite kako mjesto u autobusu ne bi bilo prazno.

Ukoliko imate dodatna pitanja o prijavama za utrku kao i samoj utrci molimo Vas da nas kontaktirate na gore spomenuti e-mail.

Iznos startnine:

Do 9. veljače 120,00 HRK

Od 10. veljače 160,00 HRK

Nažalost ove godine organizator nije odobrio kao ranijih godina duži rok prijava po povoljnijoj cijeni za studente Sveučilišta u Rijeci.

Prijavite se i pridružite tisućama ljudi diljem svijeta u jedinstvenom startu utrke Wings for Life World Run čiji je cilj skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanja koja se provode s ciljem pronalaska lijeka.

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Veselimo se Vašem sudjelovanju!

Pratite nas putem Facebooka, ovdje.

Kako nam je bilo prošlih godina pogledajte u videu na našem youtube kanalu, ovdje.

Za dodatna pitanja slobodno se obratite na rh.ir1574148203inu.z1574148203s@lfw1574148203

Službena stranica događaja Wings For Life, ovdje.

Napomena:
Prijava sudjelovanja i prikupljanje osobnih podataka prijavitelja izvršit će se u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka. Obrada podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja događanja. Prijava sudjelovanja na događanju uključuje i privolu prijavitelja na foto/video/audio snimanje u svrhu dokumentiranja i promocije događanja.Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×