19 tra. Trening – WFL 2018 UNIRI TEAM

Grupa studenata sa Sveučilišta u Rijeci aktivna je u pogledu ove utrke već dulje vrijeme (3. godina), a da je ove godine i medijski pokrovitelj utrke Wings for life, Nova TV  prepoznao to sudjelovanje kao zanimljivost i izdvojio upravo predstavnike grupe studenata Sveučilišta u Rijeci u najavi događaja u svome mediju pokazatelj je značenja ovog pothvata.

Na ovogodišnjoj utrci grupa studenata s riječkog Sveučilišta bit će jedna od najbrojnijih jer se prema dosadašnjim najavama očekuje sudjelovanje oko 550 članova. Ekipa Nove TV tim je povodom danas popratila i jedan redovan trening grupe studenata koji će sudjelovati u utrci Wings for life koja se održava 6. svibnja u Zadru.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organizator je projekta okupljanja studenata Sveučilišta u Rijeci u jedan team, a cijeli projekt ove godine koordiniraju studenti Nina Bogomolec i Jan Mastrović. Projekt su pokrenuli studenti Pomorskog fakulteta, a prošle godine prerastao je u Sveučilišni projekt, kojeg su vodili Leopold Mandić i Maja Krištafor.

Projekt su financijski potpomogli Sveučilište u Rijeci s pojedinim sastavnicama i njihovi studentski zborovi te Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci. Također svaki sudionik je osobno sudjelovao kupovinom vouchera, a čiji iznos u cijelosti ide u svrhu pronalaska lijeka za ozljede leđne moždine.

Ove godine pored dekana Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci izv. prof. dr. sc. Alena Jugović, s nama trči i rektorica Sveučilišta prof. dr. sc. Snježana Prijić-Samaržija, koja je danas također dala izjavu ekipi Nove TV.

Kupili ste voucher, a želite se priključiti našem timu, još uvijek možete prilikom aktivacije odabrati naš tim, trčimo zajedno za one koji ne mogu!

Za eventualna pitanja možete se obratiti na rh.ir1593859911inu.z1593859911s@lfw1593859911.

Kako je bilo na današnjem treningu možete pogledati u galeriji.


Vezane vijesti:

Riječki studenti ruše rekorde na Wings for Life World Run utrci!

 Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×