08 velj. Rijeka psihologije

rijeka psihologijePoštovani,
 od 15. do 21. veljače u Rijeci i okolici će se u sklopu 9. tjedna psihologije održati peta Rijeka psihologije. Manifestaciju organiziraju Psihološko savjetovalište Sveučilišnog savjetovališnog centra, Odsjek za psihologiju i Centar za primijenjenu psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci, Udruženje studenata psihologije ‘Psirius’, Grad Rijeka, Ri Psi Alumni klub, SAZRI – udruga za pružanje podrške i pomoći akademskoj zajednici Rijeke, SOS telefon — grad Rijeka, udruga za pomoć žrtvama nasilja te Društvo psihologa Primorsko-goranske županije.

Cilj manifestacije je promocija psihologije, a ove godine će se održati šezdesetak predavanja i radionica u kojima će građani moći saznati što psiholozi rade, čime se bave i što znaju. Brojne aktivnosti namjenjene su upravo studentima, a ovim putem izdavajamo dvije aktivnosti Psihološkog savjetovališta koje će se održati u ožujku zbog održavanja ispitnih rokova u veljači. Radi se o radionici u kojoj će studenti naučiti nešto više o vještini asertivnosti ili zauzimanja za sebe te o grupi za pomoć studentima sa socijalnom anksioznošću. Za obje aktivnosti potrebna je najava putem e-maila (rh.ir1601557363inu.c1601557363ss@cs1601557363s1601557363), a detaljnije informacije mogu se dobiti na isti mail ili putem telefona (051/265-841).

Rijeka psihologije ima i humanitarni karakter, odnosno kupnjom promotivnih predmeta sa zanimljivostima iz psihologije građani mogu doprinijeti nabavi opreme za Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka. Važno je napomenuti da su većinu promotivnih predmeta ručno izradili studenti psihologije Filozofskog fakulteta u Rijeci. Ovim putem pozivamo sve članove akademske zajednice da posjete prodajno-promotivni štand na Korzu svaki dan manifestacije od 10 do 17 sati i kupe privjeske za ključeve, bedževe, straničnike, magnete, podmetače, ekološke torbe ili jednokratne kabanice po simboličnim cijenama od 3 do 15 kn.

Program preuzmite ovdje.

Lijepi pozdrav,

Ines Jakovčić, Predsjednica Organizacijskog odboraYour browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×