05 velj. Reagiranje i demanti – Izvanredna sjednica SzSuR

Izvanredna sjednica SzSuRPoštovani,

dužnost nam je na ovaj način ispravno informirati javnost, i ispraviti netočnosti vezane uz Izvanrednu sjednicu Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, vezano za objave u medijima koje su objavljene unazad dva dana:

  1. Reagiranje i demanti netočnih tvrdnji objavljenih u prilogu Regionalnog dnevnika dana 02. veljače 2016. g.
    – na mrežnim stranicama Hrvatske radio televizije od dana 02. veljače 2016. g. objavljen je prilog s „Izvanredne sjednice Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci vezano za povišenje školarina “ u kojem se iznose netočni podatci i neutemeljen zaključak.
  2. Reagiranje i demanti netočnih tvrdnji objavljenih u dnevniku Novi list na mrežnim stranicama lista od dana 03. veljače 2016. g. u 22:28 sati u članku naslovljenom „Riječki studenti oštro protiv poskupljenja: Povećanje školarina od 2.000 kuna im – neprihvatljivo“
    – na mrežnim stranicama Novog lista od dana 03. veljače 2016. g. u 22:28 sati objavljen je članak „Riječki studenti oštro protiv poskupljenja: Povećanje školarina od 2.000 kuna im – neprihvatljivo“ s više netočnih i nepotpunih podataka koji mogu navesti čitatelje na pogrešne zaključke.

Klikom na naziv, preuzmite puni tekst reagiranja i demantija:

  1. Regionalni dnevnik – HRT
  2. Novi list – članka  od 03. veljače 2016. g. u 22:28 sati

Tabelarni prikaz školarina u Republici Hrvatskoj možete preuzeti ovdje.Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×