15 velj. Raspisani natječaji za dodjelu Rekotorovih nagrada

Sveučilište u Rijeci raspisalo je četiri natječaja za dodjelu Rektorskih nagrada u akademskoj godini 2016./2017.  

Prijaviti se možete za četiri različita natječaja koja se odnose na Rektorovu nagradu za:

  • studenta volontera godine,
  • za sport,
  • studentski aktivizam i
  • studentski stručni/znanstveni/umjetnički rad.

Prijaviti se možete zaključno s 28. veljače u 12:00 sati i to elektroničkim putem upisivanjem podataka u online prijavni obrazac i učitavanjem dokumenata na SharePoint portal Sveučilišta u Rijeci.

Cilj nagrade za studenta volontera godine jest podizanje svijesti o vrijednosti i važnosti volontiranja te poticanje studenata na uključivanje u volonterski rad. Nagrada se sastoji od diplome i novčanog iznosa od 1.000 kuna. Više o natječaju pročitajte ovdje.

Rektorova nagrada za sport dijeli se jednom studentu, a cilj je poticanje sportsko-rekreacijskih programa i tjelesnih aktivnosti. Nagrada se također sastoji od diplome i iznosa od tisuću kuna. Više o natječaju pročitajte ovdje.

 Nagrada za studentski aktivizam također uključuje jednog kandidata u svrhu aktivnog uključivanja u rad studentskih udruga i organizacija. Iznos nagrade je 1.000 kuna. Više o natječaju pročitajte ovdje.

Nagrade za znanstveni/stručni/umjetnički rad dodjeljivati će se u tri kategorije; jedna iz područja biotehničkih znanosti, biomedicine i zdravstva, jedna nagrada iz područja tehničkih i prirodnih znanosti te nagrada iz umjetničkog te  područja društvenih i humanističkih znanosti.

Više o natječaju pročitajte ovdje.

Izvor: srednja.hrYour browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×