07 sij. Radionica “Od ideje do projekta 2020 – pet do 12”

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci još jednom organizira novo izdanje radionice “Od ideje do projekta 2020 – pet do 12”.
Radionica je nastala 2013. godine kada su stariji studenti htjeli pomoći mlađima u pisanju projektnih prijedloga i osiguranju odgovarajuće novčane pomoći putem Natječaja Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za studentske programe.

Radionice ćemo održati na Kampusu u periodu od 17. i  18. siječnja, prijave su moguće do 15. siječnja 2020. klikom na poveznicu ovdje.

  • petak 17. od 16:00 do 21:00 sati i subota 18. siječanj 2020. g. od 10:00 do 15:00 sati.

Na radionice se može prijaviti neograničen broj sudionika, ali zbog organizacijskog ograničenja sudjelovanje će biti omogućeno za 30 sudionika (omogućit ćemo sudjelovanje barem jednom predstavniku studentske organizacije koji se prijavi (prema kriteriju: tko se prvi prijavi), a ostale ćemo pozvati na sudjelovanje ako još bude slobodnih mjesta). U slučaju veće zainteresiranosti radionice će se održati u više termina.

Napomena:
Prijava sudjelovanja i prikupljanje osobnih podataka prijavitelja izvršit će se u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka. Obrada podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja događanja. Prijava sudjelovanja na događanju uključuje i privolu prijavitelja na foto/video/audio snimanje u svrhu dokumentiranja i promocije događanja u organizaciji SZSUR.Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×