Iva Črnjar

U eteru je možete čuti utorkom i subotom, apsolventica je hrvatskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Rijeci, a uža su joj specijalnost knjige i ispravljanje pravopisnih pogreški. :) Uređuje i vodi emisije Jezikom po jeziku i Eurokracija.

 

Mirela Džafić

Mirela DžafićPoznatija kao Miky Legenda, studentica Učiteljskog fakulteta na kojem rastura. Članica Studentskog zbora UFRI, pravobraniteljica istog. Rijetko ćete ju vidjeti ozbiljnu, a tada se pazite. Voli sve što vole mladi; šetnje do dućana, boćanje s ekipom, šoping na pijaci i vožnje busevima. Slušate ju ponedjeljkom u Kulturaljci, a cijelu večer vas zabavlja srijedom i subotom.

 

Aleksandra Ignatoski

Aleksandra IgnatoskiNe vjeruje u fiksno radno vrijeme ni ponedjeljke, a opet je (skoro) svaki ponedjeljak na radiju. Studira ekonomiju, sanja Sveučilište, preferira putovanja. Vjeruje u studentske organizacije i romantiku. Neće priznati urednicima, ali informativka je u duši. Osim putovanja, voli hranu, piće i internete.

 

Darija Jurjević

Darija JurjevićStudentica strojarstva na Tehničkom fakultetu u Rijeci. U eteru je možete čuti nedjeljom kada vodi i uređuje emisiju Loptom u mikrofon. Iako studira strojarstvo, san joj je postati uspješan sportski novinar. Od sporta prati skoro sve, a posebno uživa u nogometu i pokušava srušiti predrasude o ženama u tom sportu te odbojci koju je trenirala dugi niz godina. Osim na Sovi, slobodno vrijeme provodi kao novopečeni odbojkaški sudac i uživajući u dobroj hrani, glazbi i još puno malih stvari. :)

Dorian Kirinčić

Najbitnije je da dolazi s Krka, nešto manje je bitno da je student Tehničkog fakulteta u Rijeci. Srijedom i subotom je u eteru, a posebno je prepoznatjiv po neizostavnom poviku “opleti”. Njegov neodoljiv šarm, zarazna karizma i zavodnički glas ne mogu vas ostaviti ravnodušnima.

 

 

Viktorija Knapić

Viktorija KnapićGlazbena urednica i tonska realizatorica, zadužena za dobru glazbu i “dizanje” voditelja ponedjeljkom. Kao pravi nostalgičar, uređuje emisiju Glazbom kroz vrijeme, a kao pravi analitičar studira financije i računovodstvo na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. Živi na relaciji Pazin-Rijeka, a dok ne sjedi za stolom (bilo u režiji, bilo doma za kompom), šeće psa ili se penje po boulderu i stremi u visine.

 

Marina Koprivnikar

Marina KoprivnikarApsolventica je filozofije i povijesti umjetnosti na Filozofskom fakultetu u Rijeci. U glazbi najviše voli rock i alternativu s ponešto primjesa elektronike, synth popa… Počela je raditi kao glazbena urednica i tonska realizatorica te je svojevremeno uređivala i vodila emisiju o filmskoj glazbi “Soundtrack za život”. Već neko vrijeme vodi program četvrtkom u tandemu s Pejotom. :D Po potrebi, može se naći i u ulozi novinarke u kulturnim prilozima te glazbenim razgovorima. U slobodno vrijeme bavi se baletom, prati kazališne predstave, izložbe, modne događaje, sluša glazbu, istražuje nove bendove… U budućnosti bi voljela ostati raditi u medijima.

 

Matea Krmpotić

Matea KrmpotićStudentica diplomskog studija na Filozofskom fakultetu. U eteru ju možete čuti ponedjeljkom, kada govori o kulturi, i utorkom kroz cijeli program. Voli biti za mikrofonom, pogotovo kada krenu ispadi smijeha. :D Nakon studija, cilj joj je doktorat s područja književnosti. Najviše voli dobru knjigu, Pink Floyde, klavir, kavu, putovanja i sve pse svijeta. Slobodno vrijeme provodi s najdražima, daje instrukcije i svira. Smije se glasno i voli ispravljati netočne naglaske u govoru, što njenim prijateljima ponekad ide na živce. :)

 

Antonia Lozo

Studentica je Pravnog fakulteta u Rijeci. Na Radio Sovi je od prvoga dana, a tijekom rada na Sovi bavila se raznim područjima. U eteru je možete čuti srijedom i subotom.  U slobodno vrijeme voli dobru glazbu, a povrh svega dobru zabavu.

 

 

Davor Pejić

Davor PejićMajstor mikrofona uz kojeg vam nikad nije dosadno. Kalio je zanat i kroz informativu, intervjue, terenski rad, a nije mu stran ni tonski pult. Osmislio i kreirao nekoliko emisija koje su ubrzo postale apsolutni hit diljem Hrvatske, ali to nije ni čudno jer čega god da se uhvati, rasturit će, ipak je on Istrijan. Volimo ga i kad nas živcira jer bez njega Sova ne bi bila ista!

 

 

Dino Skorić

Dino SkorićU eteru je uvijek u ženskom društvu. Ponedjeljkom ga dijeli s Aleksandrom, a subotom s Mirelom. Voli gledati serije i filmove. Zajedno s Mirelom uređuje Piratski zaljev, koji možete čuti subotom. U slobodno vrijeme studira pravo i podučava samoobranu.

 

 

Borna Šmer

Njegov zvonki bariton utorkom krstari Sovinim eterom. Ozbiljnost u neozbiljnom ruhu. Krase ga šarm, spontanost i vedar duh koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Slušajte “Easy Tuesday” i uvjerite se sami.

 

Mia Uzelac

Mia je dio ekipe utorka. Studentica je Filozofskog fakulteta u Rijeci, nikad ne može biti na miru, pa je zato razbacana na sto strana što se interesa tiče. Jedna od njih je i radio, no u studio ulazi samo onih desetak minuta kada vodi svoju emisiju Copy-paste. Inače je s druge strane stakla, brine se o dobroj glazbi.

 

Franka Zlatić

Franka ZlatićStudentica kulturalnih studija na Filozofskom fakultetu. Do ove godine uređivala kulturni program Radio Sove, a nakon što je to prepustila novim Sovama, preuzela odgovornost za informativni program. Voditeljica ureda za kulturu i zabavu riječkog sveučilišnog Zbora, dirigentica amaterskom pjevačkom zboru i član PZM Josip Kaplan. Na radiju je u pravilu nedjeljom, kada uređuje Studomatiku s Brixom, i četvrtkom kada uređuje Sovu info. Osim što je ljubitelj umjetnosti, voli i životinje, pa ju možete čuti kako razgovara i s volonterima iz Društva za zaštitu životinja u emisiji Dobar pas. U slobodno vrijeme luta po izložbama, kazalištu, raznim tribinama ili putuje po Europi.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×