20 stu. Portal za popularizaciju life sciences područaj – mibo.hr

Prije nekoliko dana pokrenut je portal za popularizaciju life sciences područja u Hrvatskoj koji bismo ovim putem htjeli podijeliti s vama.

Rubrike će obuhvatiti Hrvatsku (hrvatski znanstvenici), svijet (zanimljive priče o području iz svijeta), journal club (otkrića iz područja), knjižnicu i kino (knjige, filmovi i dokumentarci povezani s područjem), događaje i ostalo.

Glavni cilj portala je potaknuti interes za ovo područje i stvoriti zajednicu gdje studenti mogu dobiti uvid u kvalitetan rad kojim se bave hrvatski znanstvenici u Hrvatskoj i inozemstvu.

Osim suradnje sa znanstvenicima, trenutno tražimo i volontere, o čemu više možete pročitati na samom portalu. Također, uz stalne volonterske pozicije, moguće je podržati inicijativu javljanjem novosti te praćenjem, predlaganjem ili dijeljenjem sadržaja.

Službeni profili na kojima od danas možete pratiti novosti, zanimljivosti, događaje i prilike dostupni su klikom na poveznice u nastavku: webFacebookInstagramLinkedIn.

U projektu sudjeluju i studenti Sveučilišta u Rijeci te će u okviru navedenog područja znanosti portal također pratiti događanja i znanstveni angažman Sveučilišta u Rijeci.

Pozdrav od mbio.hr tima 🤗Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×