12 lis. Otvoreno Sveučilište – razgovor s rektoricom i predstvnicima studenata

Dragi kolege studenti,

u četvrtak, 18. listopada s početkom u 12 sati u povodu početka nove akademske godine organizira se susret rektorice  prof. dr. sc. Snježane Prijić  Samaržija sa studentima Sveučilišta u Rijeci koje će se održati u Akvariju na Sveučilišnom Kampusu na Trsatu.

U prvom dijelu rektorica Prijić Samaržija  održat će kraće predavanje studentima koje će biti fokusirano na vrijednosti koje promiče Sveučilište u Rijeci, te ulozi studenata,  ali i o mnogim izazovima s kojima se trenutno susreće ukupno društvo, čiji su studenti posebno važan dio populacije.

U drugome dijelu susreta u Akvariju vrijeme je rezervirano za razgovor rektorice Prijić Samaržija sa studentima.

Skupom koji se održava u suorganizaciji Sveučilišta u Rijeci i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci moderirat će Pegi Pavletić, reizabrana predsjednica SZSUR-a.

Sveučilište u Rijeci i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci pozivaju sve zainteresirane studente da dođu u četvrtak u 12.00 sati u dvoranu Akvarij na Kampusu na ovaj događaj koji je pripremljen u povodu početka nove akademske godine.

Od 11:30 do 14:00 sati ispred studentske menze bit će izloženi uradci studenata Tehničkog fakulteta – AdriaHydrofoilTeam & RiTehRacingTeam

Kako se priključiti timu i puno više saznajte u četvrtak.

Facebook događaj možete pronaći ovdje.

 Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×