30 lis. Otvorene prijave studentima za Realizator 2019. edukacije

Zaklada Sveučilišta u Rijeci uspješno je otvorila četvrtu ediciju case study natjecanja Realizator 2019. Uključilo se čak 95 studenata u 39 timova čime natjecanje službeno ulazi u drugu programsku fazu.

SUPPORT modul pruža podršku u izradi rješenja. Kroz dvije praktične edukacije studenti će imati priliku naučiti kako generirati ideje i formirati najbolja rješenja poslovnih slučajeva. Prijave su otvorene za sve studente/ice (dakle i one koji se ne natječu u Realizatoru).

Generiranje poslovnih ideja: Tehnike & alati

Step Ri, 7. studenog 2019. od 10 do 13 sati

Na edukaciji sudionici će se upoznati s različitim tehnikama generiranja ideja i njihovom primjenom na konkretnim primjerima. Imat će priliku saznati o dostupnim izvorima poslovnih ideja, o različitim pristupima u razvoju poslovnih ideja i oblicima zaštite rezultata razvijenih ideja.

Tips and tricks za pripremu i pisanje poslovnih rješenja

Step Ri, 12. studenog 2019. od 17 do 19 sati

Vrlo praktična radionica tijekom koje će polaznici naučiti kako definirati problem, analizirati situaciju, ponuditi odgovor, razraditi ideju te usvojiti formu pisanja poslovnih rješenja.

Edukacije će voditi mag. oec. Neven Tamarut,  direktor za razvoj poslovanja i savjetnik za pokretanje poduzetničkog pothvata i strategiju zaštite intelektualnog vlasništva na Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci.

Prijavu na SUPPORT modul možete izvršiti OVDJE, a rok je 5. studenog 2019.

Vrijedi podsjetiti kako je u sklopu SUPPORT modula partner projekta Step Ri svim sudionicima za vrijeme trajanja case study natjecanja Realizator 2019. omogućio i korištenje njihovih prostora za rad, kao i povremena savjetovanja u vezi slučaja.

 Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×