29 ožu. Okrugli stol – Relevance of Civic and Community engagement – a Local and Global Viewpoint

Na koji način studenti Sveučilišta u Rijeci doživljavaju koncept društveno korisnog učenja te što se može naučiti od kolega s državnog Sveučilišta New York?

petak, 30. ožujka 2018. / 18.00 – 19.30 sati

(American Corner – odsjek Gradske knjižnice Rijeka koji se nalazi u Dvorani Mladosti na Trsatu) u sklopu programa globalnog volonterstva Civic and Community Engagement in Rijeka (Rijeka, 23. – 31. ožujka 2018.)

Glavni cilj ovog okupljanja je u prvom redu sagledavanje izazova i iskustva osoba (sa Sveučilišta) u Rijeci koje se bave društveno korisnim učenjem i volonterstvom. Nadalje, da studenti Sveučilišta u Rijeci dobiju priliku otvoreno razgovarati s američkim kolegama o svojim pogledima i idejama glede relevantnosti društveno korisnog učenja, odnosno, iznijeti svoja iskustva na Sveučilištu u Rijeci, a s krajnjim ciljem budućeg intenzivnijeg povezivanja s državnim Sveučilištem u New Yorku, međusobnim upoznavanjem s američkim kolegama i razmjene iskustva sa svrhom unaprjeđivanja koncepta društveno korisnog učenja na Sveučilištu u Rijeci što u konačnici pridonosi povezivanju sa zajednicom – kako lokalnom, tako i globalnom.

Poziv preuzmite ovdje.Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×