Unos prijava na Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih projektnih aktivnosti  bit će moguće u online aplikaciju od 25. rujna 2017. godine u 23:59:59 sati

Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih projektnih aktivnosti namijenjen je svim studentima Sveučilišta u Rijeci (neovisno o razini i vrsti studija), studentskim organizacijama (studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci), grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini, uz prethodnu registraciju u online sustavu SZSuR-a za predaju projektnih aktivnosti.

Natječaj je otvoren od 14. rujna 2017. godine u 23:59:59 sati.

NAPOMENA: RADI TEHNIČKIH POTEŠKOĆA U RADU APLIKACIJE, ROK ZA PREDAJU PROJEKTNIH AKTIVNOSTI PRODULJEN JE DO 20. LISTOPADA 2017. GODINE U 23:59:59 SATI.

PRIJAVE U APLIKACIJU BIT ĆE MOGUĆE OD ČETVRTKA 5. LISTOPADA 2017. GODINE.

Prijavitelj koji već posjeduju podatke za prijavu u online sustava SZSUR-a za predaju projekata koriste postojeće podatke.

Tekst Natječaja preuzmite OVDJE.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×