29 pro. Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za studentske programe u 2018. godini

Drage kolegice i  kolege,

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisao je Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa na 18. sjednici Skupštine održanoj 15. prosinca 2017. godine.

Natječaj je otvoren do 29. siječnja 2018. godine u 23:59:59 sati

Cilj Natječaja

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci objavljuje ovaj Natječaj kako bi potakao studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja aktivnosti, doprinio podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestio akademsku zajednicu o volonterskom djelovanju u široj zajednici. Također se želi postići što veće informiranje i edukacija studenata o osnovama prijavljivanja projektnih ideja, provođenju projekata i projektnog upravljanja.

Natječaj je namijenjen svim studentima Sveučilišta u Rijeci (neovisno o razini i vrsti studija), studentskim organizacijama (studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci), grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini, uz prethodnu registraciju u online sustavu SZSuR-a za predaju projekata.

Tekst Natječaja preuzmite ovdje.

Online sustavu SZSUR za predaju projekata možete pristupiti ovdje.Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×