17 lip. „Mogućnosti obrazovanja u procesu integracije djece i mladih“

ovim Vas putem pozivamo na okrugli stol „Mogućnosti obrazovanja u procesu integracije djece i mladih“ koja će se u organizaciji Udruge „MI“ – Split i podršku Grada Rijeke održati 19. lipnja 2017. s početkom u 10:30 sati u prostorijama STEP RI znanstveno-tehnološkog parka Sveučilišta u Rijeci, R. Matejčić 10, Rijeka.

Cilj je okruglog stola doprinijeti jačanju kapaciteta stručnih kadrova u obrazovnim i socijalnim ustanovama kada je u pitanju rad s djecom koja prolaze kroz proces integracije. Predstavit ćemo teme koje su pripremili stručnjaci na području rada s djecom i mladima riziku od isključenosti.

Dodatno, prezentirat ćemo i internet portal www.irh.hr, koji će služiti kao platforma za informiranje i mobiliziranje dionika te kao mjesto razmjene iskustva i saznanja na lokalnoj razini. Okrugli stol se održava u sklopu projekta „Izgradnja društva dobrodošlice“ čiji je temeljni cilj doprinijeti stvaranju uvjeta za kvalitetnu integraciju izbjeglica i stvaranje pozitivnih stavova u našem javnom prostoru. Skup je prijavljen Hrvatskoj komori socijalnih radnika u svrhu ostvarivanja bodova za profesionalno usavršavanje socijalnih radnika.

Molimo sve zainteresirane da sudjelovanje potvrde prijavom putem e-maila na adresu: rh.im1603987578-agur1603987578du@an1603987578ajit1603987578. Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas telefonski na broj 021/329-132.

U nastavku možete pronaći program rada okruglog stola.

Ri -Poziv_Okrugli stol


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×