29 ruj. Međunarodni studentski filmski festival – STIFF

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Filmaktivom od 01.10. do 03.10. 2015. organizira drugi po redu Međunarodni studentski filmski festival – STIFF. Festival, koji riječkoj publici donosi svjetski priznate filmova, ali i premijere, odvija se u Art-kinu Croatia, Gradskom kazalištu lutaka Rijeka i OKC-u Palach.

U glavnom natjecateljskom programu festivala prikazat će se 41 film od kojih su neki višestruko nagrađivani na prestižnim filmskim festivalima u svijetu. STIFF će publici ponuditi i poseban program animiranih filmova izvan konkurencije, ugostiti Odsjek za animirani film i nove medije Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, ekipu filma u konkurenciji festivala iz Turske, a održat će se i tribina pod nazivom „Mladi u filmskoj industriji: što i kako?“. Posebna novost ovogodišnjeg STIFF-a je dječji program koji je pažljivo izabran za mlađu publiku i za one koji još uvijek vole bajke.

Otvorenje festivala zakazano je za 1. listopada, u 19:30 u Art-kinu Croatia.  Ulaz na sva festivalska događanja u potpunosti je BESPLATAN!

STIFF se odvija uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra, Sveučilišta u Rijeci i Turističke zajednice grada Rijeke.

Program preuzmite ovdje.Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×