27 kol. Konačna rang lista – rezultati natječaja SCRI za smještaj u ak. god. 2019./2020.

Povjerenstvo za rješavanje prigovora Studentskog centra Rijeka na svojoj sjednici održanoj dana 22. kolovoza 2019. donijelo je odluku kojom se utvrđuje konačna rang lista za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2019./2020.

NAPOMENA: Temeljem članka 25. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje Ministarstva znanosti i obrazovanja, od ukupnoga broja smještajnih kapaciteta obnovljenih ili izgrađenih sredstvima iz Strukturnih fondova Europske unije najmanje 50 % ili prema definiranome postotku u potpisanome ugovoru o izgradnji doma mora biti namijenjeno studentima s invaliditetom i studentima čiji ukupni mjesečni prihod po članu obitelji u prethodnoj kalendarskoj godini iznosi manje ili jednako 65 % proračunske osnovice.

Studenti koji se nalaze ispod „crte“ imaju mogućnost ostvariti pravo na smještaj ako student koji je ostvario pravo na smještaj od istog odustane. O tome će svaki student biti pojedinačno obaviješten.

Izvor: www.scri.uniri.hr

Natječaj – javni poziv Sveučilišta u Rijeci za ostvarivanje prava na dodatnu subvenciju za pokriće troškova stanovanja studenata Sveučilišta u Rijeci u Studentskom naselju “Trsat”, a čiji ukupni mjesečni prihod po članu obitelji u prethodnoj kalendarskoj godini iznosi manje ili jednako 65% proračunske osnovice (2.161,90 kuna) objavit će se do kraja kolovoza.

 

 Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×