22 stu. Od ideje do projekta 2019 – RADIONICA

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci još jednom u suradnji s udrugom DELTA organizira novo izdanje radionice “Od ideje do projekta 2019”.
Radionica je nastala 2013. godine kada su stariji studenti htjeli pomoći mlađima u pisanju projektnih prijedloga i osiguranju odgovarajuće novčane pomoći putem Natječaja Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za studentske programe.

Radionice ćemo održati na Kampusu, Akvarij (dolje), Radmile Matejčić 5.

Na radionice se može prijaviti neograničen broj sudionika, ali zbog organizacijskog ograničenja sudjelovanje će biti omogućeno za 25 sudionika (omogućit ćemo sudjelovanje barem jednom predstavniku studentske organizacije koji se prijavi (prema kriteriju: tko se prvi prijavi), a ostale ćemo pozvati na sudjelovanje ako još bude slobodnih mjesta).

Uvod u Natječaj i praktični dio pisanja projektnih prijedloga te predaje u online sustav (aplikaciju)- 5. ili 7. prosinac 2018. g. od 15:30 do 21:00 sati.

Ovisno o broju zainteresiranih odredit će se točan datum održavanja radionice.

Prijaviti se možete do petka 30. studenog 2018. g.

Napomena:
Prijava sudjelovanja i prikupljanje osobnih podataka prijavitelja izvršit će se u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka. Obrada podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja događanja. Prijava sudjelovanja na događanju uključuje i privolu prijavitelja na foto/video/audio snimanje u svrhu dokumentiranja i promocije događanja u organizaciji SZSUR.

PRIJAVA OVDJEYour browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×